Workshop TANGO Avansati


WORKSHOP TANGO AVANSATI 

Acest Workshop tematic de AVANSATI va aborda stilul de dans Tango, modulul intensiv concentrand atat partea teoretica, cat si latura practica a acestui binecunoscut stil de dans, lectiile de dans desfasurandu-se intr-un weekend, pe parcursul a 9 ore (Vineri, orele 18.30-21.30; Sambata si Duminica, orele 17.30-20.30).

Practic, structura acestui workshop acopera o gama extrem de variata de figuri aprofundate, oferind posibilitatea participantilor nostri de a exersa stilul Tango intr-un ritm mai alert, dar optim etapizat.

Astfel, urmarim atingerea obiectivului nostru in cele 9 ore regasite in componenta Workshopului, urmand ca dumneavoastra sa dobanditi suficiente abilitati, incat sa puteti executa o coregrafie complexa pe stilul de dans Tango.

Workshopul se adreseaza numai participantilor incadrati unui nivel de Intermediari sau Avansati.

Avand parte de vasta experienta a antrenorilor Scolii noastre de dans, reusita fiecarui participant este garantata, subliniind in acelasi timp atat profesionalismul, cat si foarte buna reputatie de care se bucura Scoala de dans Latino Time.

Numarul participantilor regasiti in cadrul acestui Workshop este de 14, locurile atribuindu-se in functie de rapiditatea cu care se vor rezerva toate optiunile disponibile.

Dorim sa va informam faptul ca Tariful Standard al Workshopului are o valoare de 225 RON/ 1 participant (toate taxele sunt incluse), iar persoanele inscrise in cadrul Scolii noastre de dans vor avea prioritate in ocuparea locurilor, beneficiind la inscriere si de un discount in valoare de 50 RON aplicat Tarifului Standard in valoare de 225 RON.

Workshop TANGO AVANSATI

Perioada desfasurarii: ( IN CURAND )
Zilele de desfasurare: Vineri (18.30-21.30);
Sambata si Duminica (17.30-20.30)
Nr de ore incluse: 9
Tarif: 225 RON / 1 participant (venit din exteriorul Scolii)
175 RON / 1 participant (inscris in cadrul Scolii)
Nr de locuri disponibile: 6
Actualizat la: 12 decembrie 2013

Formular inscriere Workshop Tango Avansati

* indicates required field