Workshop SALSA Incepatori


WORKSHOP Salsa INCEPATORI 

Acest Workshop tematic de INCEPATORI va aborda stilul de dans Salsa, modulul intensiv concentrand atat partea teoretica, cat si latura practica a acestui binecunoscut stil de dans. Lectiile de dans se vor desfasura intr-un weekend, pe parcursul a 9 ore (Vineri, orele 18.30-21.30; Sambata si Duminica, orele 18.30-21.30).

Practic, structura acestui workshop va acoperi o gama extrem de variata de figuri aprofundate, oferind posibilitatea participantilor nostri de a exersa stilul Salsa intr-un ritm mai alert, dar optim etapizat.

Astfel, vom urmari atingerea obiectivului nostru in cele 9 ore regasite in componenta Workshopului, in tot acest timp participantii dobandind suficiente abilitati, incat sa poata executa o coregrafie complexa  pe stilul de dans Salsa.

Workshopul se va adresa numai participantilor care sunt incadrati la un nivel de Incepatori.

Avand parte de vasta experienta a antrenorilor Scolii noastre de dans, reusita fiecarui participant este garantata, subliniind in acelasi timp atat profesionalismul, cat si foarte buna reputatie de care se bucura Scoala de dans Latino Time.

Numarul participantilor regasiti in cadrul acestui Workshop este de 14, locurile atribuindu-se in functie de rapiditatea cu care se vor rezerva toate optiunile disponibile.

Dorim sa va informam faptul ca Tariful Standard al Workshopului are o valoare de 225 RON/ 1 participant (toate taxele sunt incluse), iar persoanele inscrise in cadrul Scolii noastre de dans vor avea prioritate in ocuparea locurilor, beneficiind la inscriere si de un discount in valoare de 50 RON aplicat Tarifului Standard in valoare de 225 RON.

Workshop Salsa INCEPATORI

Perioada desfasurarii: ( nestabilita )
Zilele de desfasurare: Vineri (18.30-21.30);
Sambata si Duminica (18.30-21.30)
Nr de ore incluse: 9
Tarif: 225 RON / 1 participant (venit din exteriorul Scolii)
175 RON / 1 participant (inscris in cadrul Scolii)
Nr de locuri disponibile: 3
Actualizat la: 10 ianuarie 2015

Formular inscriere Workshop Salsa Incepatori

* indicates required field