Workshop KIZOMBA

kizomba

Acest Workshop tematic va aborda stilul de dans Kizomba, modulul intensiv concentrand atat partea teoretica, cat si latura practica a acestui binecunoscut stil de dans. Lectiile de dans se vor desfasura intr-un weekend, pe parcursul a 6 ore (Sambata si Duminica, orele 19.00-22.00).

Kizomba este unul dintre cele mai populare stiluri de dans, avand anumite similitudini cu Tango-ul (un stil de societate), in timp ce originea sa este angoleza. Este un stil extrem de senzual ce are ca suport ambiental o tonalitate romantica, mixata pe rimurile africane. Majoritatea pieselor de Kizomba sunt in limba portugheza, acest lucru datorandu-se si faptului ca Angola s-a aflat in trecut sub dominatia portugheza. Se danseaza in pereche intr-un mod foarte senzual si fara rigiditate,miscarile soldurilor fiind printre cele mai importante.

Practic, structura acestui workshop va acoperi o gama extrem de variata de figuri aprofundate, oferind posibilitatea participantilor nostri de a exersa stilul Kizomba intr-un ritm mai alert, dar optim etapizat.

Astfel, vom urmari atingerea obiectivului nostru in cele 6 ore regasite in componenta Workshopului, in tot acest timp participantii dobandind suficiente abilitati, incat sa poata executa o coregrafie simplista  pe stilul de dans Kizomba.

Workshopul se va adresa numai participantilor care sunt incadrati la un nivel de Incepatori.

Avand parte de vasta experienta a antrenorilor Scolii noastre de dans, reusita fiecarui participant este garantata, subliniind in acelasi timp atat profesionalismul, cat si foarte buna reputatie de care se bucura Scoala de dans Latino Time. Acest lucru se va intampla cu siguranta, intrucat Razvan este unul dintre cei mai pasionati si talentati instructori de dans care activeaza pe acest stil de dans angolez.

Numarul participantilor regasiti in cadrul acestui Workshop este de 14, locurile atribuindu-se in functie de rapiditatea cu care se vor rezerva toate optiunile disponibile.

Dorim sa va informam faptul ca Tariful Standard al Workshopului are o valoare de 150 RON/ 1 participant (toate taxele sunt incluse), iar persoanele inscrise in cadrul Scolii noastre de dans vor avea prioritate in ocuparea locurilor, beneficiind la inscriere si de un discount in valoare de 25 RON aplicat Tarifului Standard.

Workshop Kizomba

Perioada desfasurarii: ( nestabilita )
Zilele de desfasurare: Sambata si Duminica (19.00-22.00)
Nr de ore incluse: 6
Tarif: 150 RON / 1 participant (venit din exteriorul Scolii)
125 RON / 1 participant (inscris in cadrul Scolii)
Nr de locuri disponibile: 6
Actualizat la: 10 ianuarie 2015

Formular inscriere Workshop Kizomba

* indicates required field