Promotiile saptamanii

PROMOTIILE SPECIALE „LATINO TIME” (valabile in perioada 1 octombrie-20 decembrie )

– ACHIZITIONATI ACUM 2 ABONAMENTE la Grupa de Adulti Incepatori in cadrul GRUPEI de ADULTI INCEPATORI si veti avea gratuitate la achizitionarea unui alt Abonament pentru o noua persoana !!!

– ACHIZITIONATI ACUM un ABONAMENT PROMO ( 16 sedinte/2 luni) in cadrul unei GRUPEI de ADULTI SALSA INCEPATORI sau de KIZOMBA INCEPATORI si veti BENEFICIA de o REDUCERE UNICA in valoare de 50 RON, platind astfel numai 250 RON, in loc de 300 RON  !!!

– ACHIZITIONATI ACUM un ABONAMENT PLUS ( 16 sedinte/2 luni ) in cadrul unei GRUPE de COPII INCEPATORI si veti BENEFICIA de o REDUCERE UNICA in valoare de 50 RON, platind astfel numai 250 RON,  in loc de 300 RON  !!!

* Ofertele postate pe acest site se adreseaza numai persoanelor inscrise in aceasta perioada si sunt valabile in limita locurilor disponibile !!!

Formular informatii promotii Latino Time

* indicates required field

Promotii DVD-uri

OFERTA SPECIALA A FOST VALABILA PANA LA DATA DE 15 Mai 2014 ( LIVRAREA SE VA REALIZA IN TOATA TARA ), IAR PRETUL TOTAL AL PACHETULUI DE 4 DVD-URI ESTE DE NUMAI 200 RON, BENEFICIIND ASTFEL DE O REDUCERE DE 140 RON FATA DE VARIANTA ACHIZITIONARII INDIVIDUALE A DVD-URILOR NOASTRE. ASTFEL, VA RECOMANDAM SA REZERVATI IN CEL MAI SCURT TIMP COLECTIA NOASTRA.

  • PRETUL MENTIONAT NU INCLUDE SI TAXELE POSTALE/ TRANSPORT.
  • DVD-urile se pot achizitiona si de la sediul Scolii de dansuri „LATINO TIME” ( Str Oltarului,nr 6, Sect 2, zona Calea Mosilor-Eminescu, Bucuresti; Program de lucru:Luni-Joi, orele 17,00-21,30 sau Sambata si Duminica, orele 11,00-14,00 ).
  • In situatia in care veti alege aceasta varianta de achizitionare atunci costurile ocazionate de expeditia coletului ( posta/curier ) vor fi eliminate si in acest caz veti plati numai contravaloarea produsului/ produselor solicitate.
  • Produsele noastre in format DVD se adreseaza atât persoanelor fizice cât si persoanelor juridice, având în acelasi timp oportunitatea oferirii DVD-urilor ( produse în totalitate de catre Scoala de dansuri „ LATINO TIME ” ) drept cadou familiei, prietenilor, salariatilor dumneavoastra cu ocazia importantelor evenimente din viata de zi cu zi ( aniversari, Sfintele Sarbatori de Craciun sau de Paste, Sfantul Valentin, 1 Martie, 8 Martie etc).

Rugamintea noastra este sa ne contactati cu 7 zile lucratoare înainte de onorarea propriu-zisa a comenzii lansate de dumneavoastra ( în cazul solicitarii unor tiraje mai mari de 50 bucati ), astfel încât sa putem gestiona în timp util procesul ambalarii, distributiei si multiplicarii industriale a DVD-urilor noastre.

Discounturile acordate se negociaza în functie de:

  • cantitatea solicitata;
  • localitatea în care trebuie livrate produsele comandate;
  • perioada de timp în care doriti sa se livreze DVD-urile noastre.