Oferta companii

1. REPREZENTATII ARTISTICE

Orice firma este un organism viu. In decursul evolutiei sale, au loc, ca si in existenta umana, anumite evenimente deosebite, care pot insemna foarte mult pentru imaginea ei. Aceste evenimente (atunci cand sunt benefice evolutiei firmei) trebuie pregatite pentru a avea un impact maxim asupra publicului-tinta: parteneri de afaceri, clienti, furnizori, consumatori, presa, angajati etc.

Daca deschideti un nou birou, daca doriti sa organizati un team building,daca lansati un nou produs , atunci echipa noastra va ofera cunostintele si experienta organizarii unui eveniment unic.

Petrecerile de Craciun, Anul Nou, Valentine’s Day, Ziua Femeii, Paste, Halloween nu trebuie sa lipseasca din viata angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra.

Caracterul spectaculos, dinamic si elegant al dansului sportiv constituie vectorul ideal, rafinat si puternic, care sustine mesajul principal ce trebuie transmis in cadrul evenimentului firmei.

Experienta ne-a demonstrat ca includerea unor numere de dans sportiv in programele evenimentelor a dinamizat atmosfera, participantii inconjurandu-ne cu multa simpatie si admiratie si felicitand organizatorii pentru calitatea programului.

Atractivitatea si unicitatea evenimentului sunt sporite si de caracterul interactiv al serviciilor noastre. Dansatorii nostri sunt persoane extrem de placute, distinse si elegante si isi depasesc statutul de simpli animatori, integrandu-se perfect in atmosfera evenimentului prin momentele unice oferite participantilor regasiti in cadrul evenimentului.

In acest fel se creeaza o atmosfera intima, de un farmec aparte, care contribuie nespus de mult la reusita evenimentului.

Experienta acumulata in evenimentele la care am fost solicitati in decursul timpului ne dau posibilitatea ca in functie de dorintele clientului sa concepem un program de cea mai buna calitate si de bun gust, care sa ii confere acestuia eficienta maxima in atingerea scopurilor sale.

Oferta noastra este extrem de bogata, oferindu-va posibilitatea de a fi extrem de flexibili in alegerea celor mai nimerite modalitati de exprimare de bun gust, atat prin dans sportiv, cat si prin dans modern.

De asemenea, pentru insufletirea atmosferei, putem organiza simple concursuri de dans in care invitatii isi pot masura talentul de dansatori sub supravegherea dansatorilor si tehnicienilor nostri.

Pentru detalii privind modul in care am putea colabora pe acest segment, va recomandam sa ne contactati telefonic pe unul din numerele 0726.718.293 sau 0746.138.718.

2. ABONAMENTE PENTRU SALARIATI & TRAININGURI

In cadrul acestei oferte noi va propunem cea mai simpla si optima varianta de a reduce stresul angajatilor dumneavoastra, oferindu-le acestora abonamente in cadrul cursurilor de dans organizate de catre Scoala de dansuri „LATINO TIME” ( lectii desfasurate fie la sediul Scolii LATINO TIME, fie la sediul companiilor ).

Suntem siguri ca aceasta metoda va aduce nenumarate beneficii psihice echipei pe care o coordonati, avand posibilitatea ca impreuna sa alcatuim un program specific companiei dumneavoastra.

Astfel, putem concepe un sistem rotativ prin care mai multi salariati vor beneficia de cursurile noastre desfasurate in cea mai noua si moderna sala de dans din Bucuresti. In situatia in care compania dumneavoastra beneficiaza de un spatiu liber, atunci recomandarea noastra este sa il puneti la dispozitia propriilor salariati in vederea sustinerii lectiilor de dans direct la sediul firmei.

Practic, aceasta varianta va eficientizeaza costurile colaborarii noastre si nu face altceva decat sa va pastreze si sa va fidelizeze si mai bine colaboratorii pe care ii aveti in momentul de fata.

Pentru stabilirea tuturor detaliilor aferente acestui tip de servicii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0726.718.293/ 0746.138.718.

3. CURSURI DE DANS PENTRU GRǍDINITE SI SCOLI

Aceste randuri sunt menite sa va atraga atentia asupra unei posibile colaborari cu Scoala de dansuri “LATINO TIME” ( Adresa: Str. Oltarului, nr. 6, sect.2; tel. contact: 0726.718.293 si 0746.138.718; web: www.latino-time.ro; e-mail:contact@latino-time.ro) in vederea sustinerii unor cursuri de dansuri desfasurate in locatia dumneavoastra.

Noi va propunem o forma de colaborare la sediul institutiei dumneavoastra, aceasta insemnand ca instructorul nostru sa sustina lectiile de dans intr-un mediu cunoscut si placut de catre copii, tocmai pentru a le oferi acestora din urma stabilitatea psihica de care au atata nevoie in procesul interactiv al asimilarii notiunilor predate.

Dorim ca acesti copii sa guste din bucuria existentei unor astfel de activitati recreative si intentionam sa le oferim un alt mijloc de petrecere a timpului liber, bineinteles mult mai constructiv.

Puteti sa stabiliti impreuna cu parintii un numar optim de ore parcurse, fie in varianta unei singure sedinte/1 saptamana cat si in varianta a doua sedinte/1 saptamana.Cursul de dans are menirea de a le insusi copiilor anumite abilitati si deprinderi,care tin de aspectul fizic si mental al unei dezvoltari graduale si durabile.

“ Recomandam tuturor copiilor practicarea acestui sport minunat, in primul rand pentru ca este deosebit de energic, in al doilea rand pentru ca asigura o dezvoltare fizica si psihica armonioasa ( ” O MINTE SANATOASA NU SE POATE TRANSPUNE DECAT INTR-UN CORP FRUMOS SI SANATOS ” ), si nu in ultimul rand pentru ca este relaxant si creativ. “( dr. Pediatru Ingrid Balan ).

Structura dansurilor acopera urmatoarea gama: dansuri moderne, dansuri latino-americane (Salsa, Merengue, Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive), dansuri de societate (Vals Englezesc, Vals Vienez,Tango). Dorim sa precizam ca modalitatea de desfasurare este variabila in functie de ritmul evolutiei cursantilor dumneavoastra.Un echipament recomandabil este unul lejer tip sport care ofera flexibilitate (fustita/pantalon trening; tricou/bluza; pantofi fara toc,espadrile,balerini,adidasi usori).

De asemenea,exista si o structura a cursului de dansuri, impartita pe stiluri ( latino; moderne; societate).Instructorul nostru isi va pune in aplicare structura proprie conceputa pe nivele, urmand ca in timp aceasta sa fie revizuita, acest lucru fiind facut in functie de capacitatile si de abilitatile copiilor acumulate in timp. Nu exista o programa fixa, tocmai pentru ca nivelul grupelor de copii difera de la o institutie la alta, astfel ca noi ne putem adapta in orice moment nevoilor si doleantelor participantilor inscrisi.