Lectii private nunta/petreceri

lectii particulare nuntaLECTII DE DANS PRIVATE

Aceasta varianta se adreseaza atat mirilor sau nasilor, cat si persoanelor extrem de ocupate care doresc sa asimileze un stil de dans preferat intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa impresioneze audienta prezenta in cadrul unor evenimente festive ( nunti, petreceri, diverse evenimente ).
Astfel, pachetele rezervate in cursul acestei perioade  vor avea prioritate in graficul desfasurarii sedintelor.

Programul sedintelor individuale este flexibil ( anularea unei sedinte se poate face si cu 48 ore inainte de desfasurarea propriu-zisa a lectiei programate ), iar in cadrul lectiei individuale, dumneavoastra veti exersa numai pasii de dans aferenti stilului dorit. Astfel, veti reusi sa aprofundati in cel mai scurt timp intreaga coregrafie realizata de catre instructorul nostru, in asa fel incat sa finalizati cu succes intregul curs.

Stilurile de dans pe care Scoala LATINO TIME le detine in portofoliu sunt extrem de diversificate si acopera gama dansurilor latino, de club, clasice si populare, acestea fiind: SAMBA, RUMBA, CHA-CHA-CHA, ROCK’N’ROLL, SALSA, MERENGUE, VALS VIENEZ/ VALSUL MIRILOR, VALS ENGLEZESC, TANGO, FOXTROT, DANSURI POPULARE TRADITIONALE ROMANESTI- HORE, SARBE ( OLTENIA, MOLDOVA ), BRASOVEANCA, INVARTITA ARDELENEASCA.

Practic, veti alege un anumit stil de dans ( din cele amintite anterior ), urmand ca instructorul nostru sa realizeze o coregrafie personalizata care sa fie adaptata strict nevoilor, dorintelor si abilitatilor acumulate de dumneavoastra. In situatia in care nu ati decis care este stilul de dans pe care intentionati sa il aprofundati, atunci va recomandam sa veniti la sediul nostru ( conform programului de lucru afisat pe acest site ) in vederea alegerii unui stil de dans, beneficiind astfel de consultanta oferita in mod gratuit din partea managerului Scolii. Ulterior acestui proces, putem programa sedintele alese, acest lucru fiind facut in functie de agenda dumneavoastra.

Recomandarea noastra este ca inaintea inceperii cursului privat sa va alegeti si o melodie preferata, astfel incat sa simtiti cu adevarat ca acest serviciu este unul personalizat. Important este ca veti lucra tot pachetul solicitat cu un singur instructor, intrucat acesta este singurul in masura de a va cunoaste abilitatile deprinse pe parcursul intregului proces de asimilare.

Instructorul nostru va analiza punctele tari si slabe pe care le aveti ( ca si cuplu ), iar ulterior va elabora o coregrafie in masura in care aceasta va reusi sa scoata in evidenta majoritatea calitatilor pe care le aveti, pentru ca in final sa ascunda aparitia defectelor nedorite care ar putea genera nesincronizari in cuplu.

Un alt avantaj este ca pe toata durata desfasurarii lectiei individuale nicio alta persoana straina nu are acces in sala noastra, asigurand astfel intimitatea dumneavoastra.

Va amintim faptul ca pe piata noastra sunt nenumarate Scoli de dans care au o politica mixta de cursuri desfasurate in acelasi interval orar ( lectii de grup+ lectii private ), recomandarea noastra fiind sa alegeti intotdeauna Oferta unei Scoli serioase care va aloca intreaga sala unui singur cuplu.

Astfel, va sfatuim sa intrebati fiecare prestator daca va poate asigura spatiul de dans numai pentru dumneavoastra, intrucat suntem siguri ca nu puteti asimila in mod optim toate informatiile primite din partea instructorului in situatia in care sunteti nevoiti sa impartiti ringul si cu alte persoane. Concentrarea trebuie sa fie maxima si o veti putea obtine in situatia in care veti aprofunda coregrafia dorita numai alaturi de instructorul personal.

Dorim sa precizam ca rezervarile efectuate in cursul acestei perioade vor avea prioritate in fata solicitarilor survenite in cursul lunilor urmatoare si amintim ca lectiile individuale vor fi onorate in ordinea cronologica a efectuarii rezervarilor.

Graficul mediu pentru asimilarea unei coregrafii este urmatorul:

  • VALS VIENEZ- 3 sau 4 sedinte private;
  • VALS ENGLEZESC, TANGO, FOXTRO- 5 sedinte private;
  • SAMBA, RUMBA, CHA-CHA-CHA, ROCK’N’ROLL- 5 sedinte private;
  • SALSA,MERENGUE- 4 sedinte private;
  • PACHET DANSURI POPULARE: HORE ( Moldova, Oltenia ), SARBE ( Moldova, Oltenia ) , BRASOVEANCA, INVARTITA ARDELENEASCA-2 sau 3 sedinte private.

PACHETE LECTII INDIVIDUALE

A. Sedinte onorate in incinta Scolii de dans „LATINO TIME MOSILOR-EMINESCU” in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi, lectiile de dans putandu-se desfasura oricand in intervalele orare 10,00-16,00 )
1 sedinta individuala=200 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )
5 sedinte individuale=900 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )

B. Sedinte onorate in incinta Scolii de dans „LATINO TIME MOSILOR-EMINESCU” in zilele de Sambata si Duminica, lectiile de dans putandu-se desfasura oricand in intervalele orare 16,30-19,30 )
1 sedinta individuala=200 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )
5 sedinte individuale=900 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )

C. Sedinte onorate in incinta Scolii de dans „LATINO TIME MOSILOR-EMINESCU” in ziua de VINERI, lectiile de dans putandu-se desfasura oricand in intervalele orare 10,00-22,00 )
1 sedinta individuala=200 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )
5 sedinte individuale=900 lei/1 cuplu ( durata unei sedinte=90 min, 1 singur cuplu in sala )

Formular inscriere cursuri de dans private

* indicates required field