Garantia seriozitatii noastre

GARANTIA SERIOZITATII NOASTRE:

„In cazul in care o persoana este nemultumita de calitatea serviciilor noastre ( ex: nemultumiri legate de prestatia instructorului, de conditiile organizatorice, de igiena salii de dans, de neprofesionalismul managerului, etc. ), atunci Scoala LATINO TIME garanteaza in mod public restituirea integrala a contravalorii Abonamentului la finalul primei lectii de dans efectuate. Procedand astfel, dorim sa va asiguram de seriozitatea si profesionalismul Echipei noastre care are ca prim obiectiv indeplinirea asteptarilor si dorintelor dumneavoastra.”

Cu multumiri,
Dumitru Balan,
Managing director al Scolii de dans LATINO TIME
Tel. contact: 0726.718.293/ 0746.138.718
Adresa: Str Oltarului, Nr. 6, Sect. 2
Website: www.latino-time.ro

Deviza noastra este argumentata de catre rezultatele Chestionarului propus clientilor nostri. Astfel, in perioada 7 iunie – 29 iunie 2010, managementul Scolii de dansuri „LATINO TIME” a intocmit un studiu de satisfactie al clientelei atribuit unui numar de 76 cursanti, acestia avand varstele cuprinse intre 16 si 67 ani.

 

Studiul a identificat ponderea factorilor initiali care au contribuit la atragerea clientilor noi, 82% din totalul respondentilor accesand cursurile noastre datorita:

  1. promptitudinii cu care am raspuns solicitarilor acestora
  2. diversitatii stilurilor de dans
  3. pozitionarii adecvate a locatiei noastre

 

Studiul a reusit sa scoata in evidenta si aspectul calitativ al conditiilor si dotarilor salii noastre de dansuri, 72% dintre respondenti considerand ca acestea sunt „foarte bune„, in timp de 28% dintre acestia catalogandu-le ca fiind „bune„. Este de remarcat faptul ca nici macar o persoana din cele intervievate nu a bifat una din rubricile „proaste” si „foarte proaste”.

Studiul a identificat si cativa dintre factorii ulteriori inscrierii initiale care i-au determinat pe clientii nostri sa isi prelungeasca abonamentele curente, 75% dintre acestia argumentand ca atat seriozitatea instructorilor de dans cat si armonia regasita de fiecare data in cadrul salii noastre i-au motivat sa revina si in lunile urmatoare.

Studiul a pus in prim planul atentiei increderea acordata de catre clientii nostri sub aspectul indicarii de catre acestia a perioadei in care estimeaza ca vor mai urma cursurile LATINO TIME, 72% din totalul respondentilor considerand ca isi vor prelungi abonamentele pe o perioada cuprinsa intre 3 si 12 luni. In acelasi rand, numai 15% au considerat ca serviciul nostru ar avea un punct slab (unanim indicat ) si care ar trebui ajustat pe parcurs, acestia considerand ca sedintele de dans sunt „prea scurte”. Consideram aceasta mentiune ca fiind una pozitiva si extrem de benefica Scolii LATINO TIME, intrucat cursantii nostri si-au manifestat intentia de a-si petrece mai mult timp in cadrul salii noastre.

Studiul a demonstrat performanta deosebita a instructorului desemnat in cadrul fiecarei grupe de dans, 92% dintre respondenti catalogand prestatia personalului nostru ca fiind „foarte buna”, in timp ce numai 8% dintre ei apreciind-o ca fiind doar „buna”. Este de subliniat ideea conform careia nici macar o persoana din cele 76 ( totalul celor care au completat chestionarul nostru) nu a indicat prestatia instructorului nostru ca fiind „proasta” sau „foarte proasta”.

Studiul a testat si concluzionat increderea acordata brandului nostru in faza initiala a achizitionarii unui serviciu sub marca LATINO TIME, 70% dintre respondenti specificand faptul ca nu au apelat la serviciile altor scoli de dans inaintea achizitionarii unui abonament in cadrul Scolii noastre. 78% dintre acestia au declarat ca nu sunt dispusi sa apeleze la serviciile concurentei, in timp ce un procent de 22% ar fi dispusi sa aleaga si alte oferte de pe piata, dar numai in conditiile in care compania noastra va modifica structura componenta a lectiilor de dans.

Studiul a testat si concluzionat promptitudinea reactiei noastre in momentul in care un client a solicitat ajutorul echipei LATINO TIME, 96% dintre respondenti considerand ca am facut-o in timp util asteptarilor avute. Increderea cursantilor nostri in reputatia dobandita de catre Scoala de dans „LATINO TIME” in cei aproape 6 ani de activitate pe piata romaneasca este evidentiata de raspunsul unanim al celor 76 de respondenti care au declarat ca in orice moment ar fi dispusi sa recomande serviciile noastre.

In alta ordine de idei, 94% din clientii respondenti au certificat inca o data increderea pe care o au in managementul Scolii LATINO TIME, acestia declarand ca suntem pregatiti sa implementam intr-o perioada rezonabila de timp rezultatele studiului de satisfactie, astfel incat sa putem remedia eventualele disfunctionalitati care ar putea aparea in viitorul apropiat.

In finalul acestor randuri, dorim sa le multumim respondentilor acestui studiu si pe aceasta cale le promitem ca vom pune intotdeauna in prim planul atentiei noastre atat dorintele, cat si asteptarile fiecarui participant care va trece pragul Scolii de dans LATINO TIME.

Autorii studiului:
Dumitru Balan, managing director al Scolii de dansuri „LATINO TIME”
Constantin Balan, asistent manager al Scolii de dansuri „LATINO TIME”