Imbunatateste-ti relatia de cuplu prin dans

dans

Oamenii de toate varstele se intorc la ideea de apropiere fizica dintre parteneri prin miscarile de dans. Multi se bucura de oportunitatea si intimitatea de a dansa impreuna astfel de stiluri precum tango, salsa, vals, samba sau cha cha. Astazi cuplurile revin pe ringurile de dans in speranta de a se redescoperi unul pe altul si de a imbunatati considerabil conexiunea dintre ei.

Indiferent daca relatia cu iubitul sau iubita ta este minunata sau daca in unele locuri mai scartaie este recomandat sa practici aceasta activitate cel putin o data pe saptamana si vei descoperi o serie larga de avantaje.

 • Primul lucru pe care un cuplu il invata atunci cand danseaza impreuna este cooperarea.

  dans

  Sursa: silverpetticoatreview.com

Prin miscari cei doi vor invata sa lucreze impreuna astfel incat sa creeze un intreg menit sa nasca cele mai puternice conexiuni imposibil de indepartat. Ringul pe care se desfasoara activitatea este precum un izvor din care reies aspectele esentiale ale unei relatii de succes.

 • Romantismul va iesi la suprafata chiar in momentul unei atingeri fine pe talia femeii sau pe umarul barbatului, astfel ca un moment de o asa incarcatura emotionala nu va putea fi simtit in nici un alt loc. Am putea spune ca romantismul este o piesa esentiala din puzzle-ul unei relatii de lunga durata.

  dans

  Sursa: tumblr.com

 • Starea de spirit plina de pasiune este precum o calatorie mentala, emotionala si fizica la care partenerii nu vor putea ajunge decat prin dans. Cu toate acestea, crearea unui mediu adecvat devine aproape inutil in momentul in care doi oameni care se iubesc si doresc sa se redescopere isi unesc bratele in asa maniera incat rezulta o balanta a spiritualitatii nemaiintalnita pana atunci.
 •  Cuplurile se bucura intotdeauna de aspectul distractiv de a realiza impreuna cele mai libere miscari de dans, indiferent cat de bine se cunosc sau de cat timp sunt impreuna.

  dans

  Sursa: ytimg.com

Fiintele umane sunt creaturi misterioase, fascinante… iar dansul alaturi de persoana iubita este un mod de desfasurare extrem de distractiv prin care este mentinut sentimentul de uimire ce va creste odata cu realizarea in permanenta a acestei activitati. Nimic nu este mai placut decat sa ajungi sa redescoperi anumite aspecte deosebite la persoana de langa tine pe care nici nu te gandeai ca le detine.

Odata cu tehnologia din ziua de azi (Facebook, Twitter, Instagram) oamenii obisnuiesc sa interactioneze de la distanta si rareori ajung sa se intalneasca fata in fata. Totusi, conexiunea din timpul contactului direct dintre persoane este o parte esentiala in trairea unei vieti sanatoase si bogate.

dans

Sursa: posedance.com

 • 93% din stilul de comunicare al oamenilor este non-verbal. Cuplul va invata sa exploreze prin dans misteriosul taram al seductiei, astfel ca invatand sa vorbeasca si sa asculte tot ceea ce se intampla pe ringul de dans va da nastere unei abilitati benefice pentru orice relatie de cuplu.
 • Partenerii vor invata sa colaboreze, astfel ca este necesara in unele stiluri de dans o anumita sincronizare pentru a rezulta o activitate de exceptie si benefica pentru amandoi.

  cuplu dansand

  Sursa: pinimg.com

Astfel, este destul de evident de ce dansul presupune pe langa o dezvoltare individuala, o imbunatatire a calitatii contactului dintre oameni.