Detalii DVD-uri

CURSURI DE DANS PE DVD

Invata de acasa sa dansezi, urmarind cursurile interactive Latino Time!

OFERTA SPECIALA ESTE VALABILA PANA LA DATA DE 28 FEBRUARIE 2014 ( LIVRAREA SE VA REALIZA IN TOATA TARA ), IAR PRETUL TOTAL AL PACHETULUI DE 4 DVD-URI ESTE DE NUMAI 200 RON, BENEFICIIND ASTFEL DE O REDUCERE DE 140 RON FATA DE VARIANTA ACHIZITIONARII INDIVIDUALE A DVD-URILOR NOASTRE.ASTFEL, VA RECOMANDAM SA REZERVATI IN CEL MAI SCURT TIMP COLECTIA NOASTRA.

* PRETUL MENTIONAT NU INCLUDE SI TAXELE POSTALE/ TRANSPORT.
* DVD-urile se pot achizitiona si de la sediul Scolii de dansuri „LATINO TIME” (Str Oltarului,nr 6, Sect 2, zona Calea Mosilor-Eminescu, Bucuresti; Program de lucru:Luni-Joi, orele 17,00-21,30 sau Sambata-Duminica, orele 11,00-14,00). In situatia in care veti alege aceasta varianta de achizitionare atunci costurile ocazionate de expeditia coletului (posta/curier) vor fi eliminate si in acest caz veti plati numai contravaloarea produsului/produselor solicitate.

Formular comanda sau cerere informatii DVD-uri cu lectii de dans

* indicates required field

TERMENI AI COLABORARII

* Pretul include toate taxele, cu exceptia celor de transport;
* Termenul de livrare depinde de metoda de transport aleasa , max. 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii catre compania distribuitoare (varianta în cazul expedierii coletului prin curier privat) sau 5 zile lucratoare de la data depunerii trimiterii postale (varianta în cazul expedierii coletului în regim normal prin Posta Româna);
* Fila originala a facturii fiscale o veti primi în momentul livrarii coletului dumneavoastra la adresa specificata în formularul de comanda.

*Costuri estimative de transport (cu titlu informativ):

 1. Varianta expedierii coletului prin curier rapid ( varianta recomandata )=25 RON (pentru comenzile lansate in Bucuresti si 32 RON pentru comenzile lansate in restul tarii);
 2. Varianta expedierii coletului prin Posta Româna=15 RON (pentru comenzile lansate in toata tara);
 3. Varianta achizitionarii DVD-urilor de la sediul Scolii de dansuri „LATINO TIME „=0 RON (optiune adresata persoanelor care au domiciliul in Bucuresti).

*Contravaloarea coletului se va achita:

 • I. fie prin virament bancar sau prin mandat postal (suma de plata se va depune în ziua lansarii comenzii în contul societatii noastre, urmând ca pachetul comandat sa fie trimis în ziua confirmarii tranzactiei de catre operatorul bancar/ functionarul Postei Române);
 • II. fie în numerar, în sistem ramburs (la primirea coletului se va achita contravaloarea totala a comenzii lansate+ taxele de transport aferente);
 • III. fie in numerar, in momentul achizitionarii DVD-urilor de la sediul Scolii de dansuri „LATINO TIME” (optiune adresata persoanelor care au domiciliul in Bucuresti).

AVANTAJELE DVD-urilor NOASTRE

 1. DVD-urile produse de cãtre Scoala de dansuri „ LATINO TIME ” poartã garantia calitãtii oferite de cãtre unul dintre cei mai mari multiplicatori industriali de DVD-uri din Europa de Sud-Est ( ODS BUSINESS SERVICES ROMANIA ) , înlãturând în acest fel orice temere privind posibilitatea aparitiei unor defecte fizice pe materialele regãsite în oferta noastrã. Procesul tehnologic aferent multiplicãrii industriale DVD 9 ( Double Layer-9 GB ) permite vizualizarea produselor noastre în conditii înalte de calitate, fiecare DVD realizat având o compresie deosebitã calculatã la un bit rate cuprins între 7000 si 8500 Kbps. Astfel, va recomandam sa rulati cele 4 DVD-uri produse pe orice tip de calculatoare/laptopuri, sau pe un Player DVD compatibil cu tehnologia double layer.
 2. Dansatorii profesionisti regãsiti în volumele noastre (DVD 1, DVD 2, DVD 3, DVD4 ) detin titulatura de „ instructori de dans sportiv autorizati ” în cadrul Federatiei Române de Dans Sportiv si au o vastã experientã în aria dansurilor latino-americane si de societate, în portofoliul acestora regãsindu-se numeroase participãri în cadrul concursurilor nationale si internationale de dans sportiv. Acest avantaj aduce în prim planul atentiei clientilor nostri combinarea eficientã atât a informatiilor teoretice, cât si a celor practice.
 3. Meniurile DVD-urilor sunt interactive si au un design eficient conceput, astfel încât sã puteti accesa în orice moment stilul de dans preferat sau figura favoritã.
 4. Toate figurile prezentate în DVD-urile noastre sunt explicate în întregime în limba românã si descriu în amãnuntime pasii de dans, atât în varianta individualã, cât si în pereche.
 5. Secventele realizate cu încetinitorul din mai multe unghiuri ( MultiAngle Slow-Motions ) se regãsesc în cadrul fiecãrei figuri, în asa fel încât sã puteti observa chiar si cel mai mic detaliu al dansatorilor nostri.
 6. DVD-urile realizate reprezintã o alternativã idealã pentru persoanele care nu au timp sã frecventeze cursurile unor scoli de dans, dar si pentru cele care nu au înfiintate cluburi de dans în localitãtile de resedintã. Este destul de cunoscut faptul cã în Romania sunt înfiintate foarte putine scoli de dans, iar din acest punct de vedere pachetul nostru satisface în întregime nevoia realã a românului de a aprofunda cunostinte superioare în ramura dansurilor latino-americane si de societate.
 7. Volumele noastre se adreseazã atât persoanelor fizice cât si persoanelor juridice, având în acelasi timp oportunitatea oferirii DVD-urilor drept cadou familiei, rudelor, prietenilor si salariatilor încadrati în diverse institutii cu ocazia importantelor evenimente din viata de zi cu zi ( aniversãri, Sfintele Sãrbãtori de Crãciun sau de Paste, alte sãrbãtori nereligioase, petreceri, etc). Suntem de pãrere cã un astfel de cadou nu are nicio sansã sã treacã neobservat, având rugãmintea de a îl comanda în timp util, întrucât procesul producerii, ambalãrii si distribuirii în perioadele aglomerate ale anului este unul deosebit de complex si dificil de realizat în timp scurt.
 8. Produsele noastre se adreseazã în acelasi timp si persoanelor care urmeazã cursurile unor scoli de dans, DVD-urile fiind menite sã sedimenteze numeroasele notiuni teoretice pe care un cursant si le poate însusi oricând în procesul rapid al învãtãrii, aprofundãrii si exersãrii stilurilor de dans latino-americane si de societate.
 9. Pretul redus al PACHETULUI SPECIAL Tarif Pachet 4 DVD-uri= 130 RON; durata totalã a celor 4 volume= 8 ore 24 min.) vine sã confirme preocuparea noastrã în ceea ce priveste minimizarea costului pe care clientul nostru îl suportã la achizitionarea integratã (2 volume Începãtori + 2 volume Avansati ), astfel încât acesta sã îsi poatã maximiza utilitatea individualã în cel mai scurt timp. Acest lucru a putut fi obtinut datoritã capacitãtii noastre de a produce DVD-urile în tiraje suficient de mari încât sã ne permitã si introducerea Ofertei Speciale. Mentionãm cã pe pietele internationale pretul de comercializare al unui pachet de acest gen poate atinge cu usurintã pragul de 130 Euro ( aprox. 465 RON; taxele de transport nu sunt incluse de cele mai multe ori în pretul mentionat ), însa poartã marele dezavantaj al existentei suportului explicativ în limbile nationale ( în cele mai bune cazuri explicatiile sunt redate în limba englezã ).

ATENTIE !!!

Recomandarea noastrã este sã NU achizitionati CD-uri sau DVD-uri pirat ( pe piata internã se comercializeazã numeroase produse pirat cu titluri de genul „ CURSURI DE DANS PE DVD ” ) reproduse si multiplicate ilegal pe piata româneascã ( DVD-urile pirat nu poartã hologramele Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, distribuitorii acestor materiale neavând dobânditã calitatea de comerciant autorizat ), întrucât ne dorim ca împreunã cu dumneavoastrã sã înlãturãm efectele negative generate de multiplicarea ilegalã din tara noastrã. 

Procedând în acest fel, veti încuraja numai realizarea materialelor originale ( acestea poartã întotdeauna simbolul calitãtii ), iar acest lucru face ca existenta producãtorilor autorizati sã nu fie pusã în pericol.

Vã avertizãm cã în cazul achizitionãrii unor produse pirat existã un risc foarte mare ca acestea sã poarte însemnele unor deteriorãri fizice care fac imposibilã redarea informatiilor stocate, dar în acelasi timp vã rugãm sã vã adresati Oficiului Român pentru Drepturile de Autor si Oficiului pentru Protectia Consumatorului în vederea solutionãrii pe cãi legale a reclamatiei dumneavoastrã.

În numele tuturor românilor care nu încurajeazã evaziunea fiscalã, noi vã multumim pentru atentia acordatã acestor rânduri si vã dorim infinite succese pe toate planurile !!!