Avantajele Latino Time

Cand alegeti Scoala de dansuri „LATINO TIME”, atunci aveti cu siguranta garantia prestarii unor servicii de inalta calitate, cursurile de dansuri organizandu-se intr-o zona centrala a capitalei noastre ( zona Calea Mosilor-Eminescu, Str Oltarului, nr 6, Sect 2 ), aflata fiind la doar cateva min. distanta de STATIILE PIATA ROMANA, STEFAN CEL MARE, UNIVERSITATE, OBOR, PACHE PROTOPOPESCU si FOISORUL DE FOC, monitorizarea locatiei noastre fiind asigurata non-stop de catre una din cele mai cunoscute agentii de paza.

Astfel, veti avea accesul in una din cele mai moderne si noi sali de dans din Bucuresti ( dotarile salii de dans: ferestre- profil termopan, parchet, oglinzi, instalatie de ventilatie si de conditionare a aerului, sistem video de supraveghere, centrala termica, sistem audio integrat, vestiare individualizate cu cheie- baieti si fete, grupuri sanitare, dusuri ).

Acest aspect este foarte important pentru siguranta si stabilitatea tuturor persoanelor care opteaza pentru serviciile oferite de catre Scoala de dansuri “LATINO TIME” , sala noastra de dans nefiind localizata intr-o simpla scoala generala sau liceu.

Suntem prezenti pe aceasta piata incepand cu anul 2004, fiind convinsi ca majoritatea persoanelor care au ales serviciile noastre au gasit alaturi de echipa LATINO TIME antidotul ideal in ceea ce priveste tratarea stresului, a sedentarismului, dar si a plictiselii.

Alaturi de dumneavoastra am reusit sa construim cea mai puternica Scoala de dans din Bucuresti si dorim sa va multumim pentru creditul acordat de-a lungul acestui timp.

Persoanele care se integreaza in cadrul Scolii de dansuri „LATINO TIME” provin din toate paturile sociale, avand varstele cuprinse intre 5 si 65 de ani. In aceasta era a vitezei circulatiei informatiei si a stresului se recomanda de cele mai multe ori sa evadam pur si simplu din aceasta lume zgomotoasa si sa ne destindem intr-un mod cum nu se poate mai frumos.

Corpurile si mintile noastre au nevoie de energie,de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica,toate acestea regasindu-se perfect prin practicarea DANSULUI.

Recomandam tuturor aprofundarea acestui sport minunat, in primul rand pentru ca este deosebit de relaxant, in al doilea rand pentru ca asigura sanatatea corpului nostru (” O MINTE SANATOASA NU SE POATE TRANSPUNE DECAT INTR-UN CORP SANATOS”) si nu in ultimul rand, pentru arderea caloriilor obtinuta in urma frecventarii unei sali de dans.

Si aici amintesc parerea multora dintre noi, cei care dorim cu adevarat sa practicam un sport, dar sa nu fim nevoiti in acelasi timp sa suportam zecile de kilograme ale aparatelor de gimnastica.Unele persoane nu sunt dispuse sa faca un asemenea efort, iar aici ma refer la persoanele foarte ocupate si stresate.

Nu putine sunt cazurile in care participantii isi aduc la sala de dans sotiile, copiii, prietenii, pentru ca nu fac altceva decat sa intuiasca ca intr-un astfel de loc isi vor regasi linistea interioara de care au atata nevoie in aceste vremuri.

Pozitionarea centrala a Scolii LATINO TIME scoate in evidenta faptul ca orice persoana poate sa ajunga in timp util in cadrul locatiei noastre, indiferent de situarea locuintei personale sau de mijlocul de transport utilizat.

Cursurile de dans sunt structurate pe o perioada nedeterminata, astfel incat sa acopere cerintele tuturor participantilor nostri ( Incepatori, Semi Intermediari, Intermediari si Coregrafie).

De aceea, cei nou inscrisi au posibilitatea de a se initia rapid in pasii de baza aferenti stilurilor de dans latino-americane, de club, de societate si chiar populare, urmand ca in timp sa faca si trecerea catre o grupa superioara.

Deviza noastra:” Pentru ca dumneavoastra sa aprofundati in cel mai scurt timp notiunile din aria tuturor stilurilor de dans, va recomandam sa lucrati in cadrul unei grupe in care sa se regaseasca max. 12 persoane. “

Avantajele LATINO TIME in raport cu celelalte Scoli de dans din Bucuresti:

 1. Pozitionarea centrala a salii de dans ( Zona: Calea Mosilor-Mihai Eminescu )
 2. Instructajul deosebit oferit de catre instructorii nostri ( Adulti+ Copii )
 3. Pretul optim al cursului de dans in raport cu serviciile si conditiile oferite
 4. Scoala noastra admite un numar de 12 participanti regasiti la fiecare din grupele noastre
 5. Integrarea totala a serviciilor noastre, avand in portofoliul nostru: Lectii de dans in grup ( Adulti+Copii ), Lectii de dans in sistem individual ( Adulti ), Lectii de dans in format DVD ( 4 VOLUME INCEPATORI si AVANSATI,detaliile complete le puteti accesa in cadrul sectiunii MAGAZIN ONLINE/COMENZI DVD ), Lectii de dans pentru salariatii diverselor companii ( la sediul nostru si la sediul companiilor ), Show-uri Artistice aferente unor evenimente deosebite
 6. Conditiile si dotarile deosebite regasite de fiecare data in incinta salii noastre ( sistem de ventilatie si de conditionare a aerului, oglinzi, parchet special de dans, mobilier modern recent achizitionat, sistem audio PHILIPS, centrala termica proprie, vestiare de schimb cu cheie+ grupuri sanitare individualizate ( fete+baieti), sistem de alarma si de monitorizare anti-efractie BGS, camere video montate la intrarea in locatia noastra, botosi din polietilena de unica folosinta destinati mentinerii igienei si a curateniei in spatiul nostru, apa plata+paharele din plastic puse la dispozitia tuturor clientilor nostri in mod gratuit pe toata perioada derularii colaborarii noastre
 7. Estetica si designul deosebit care personalizeaza spatiul nostru, salile noastre regasindu-se in topul celor mai frumoase Scoli de dans din Bucuresti

Recomandarile noastre (valabile situatiei in care sunteti hotarat(a) sa incepeti un curs de dans in cadrul unei Scoli orientata strict catre indeplinirea dorintelor dumneavoastra):

 1. O Scoala serioasa va furniza intotdeauna in momentul inscrierii dumneavoastra o dovada legala prin care sa se confirme faptul ca ati achizitionat un Abonament. Aceasta consta numai in eliberarea unui bon fiscal, sau a unei chitante fiscale. In cazul in care o anumita Scoala de dans nu va poate elibera aceste documente fiscale, atunci va recomandam sa renuntati la achizitionarea abonamentului solicitat, intrucat aceasta Scoala de dans functioneaza ILEGAL. Cartonasul viu colorat eliberat de catre unele Scoli de dans nu constituie in niciun mod o dovada legala prin care sa se confirme seriozitatea functionarii acesteia
 2. O Scoala orientata strict catre dorintele dumneavoastra nu va admite niciodata un numar mai mare de 15 persoane in cadrul unei grupe. In situatia in care se depaseste acest prag optimal, atunci veti concluziona cu siguranta faptul ca singurul interes al acestei Scoli este obtinerea PROFITULUI, in locul indeplinirii asteptarilor dumneavoastra
 3. O Scoala respectabila nu admite desfasurarea mai multor grupe pozitionate in cadrul unui singur interval orar, intrucat aceasta strategie contravine intereselor dumneavoastra. Sunt destule Scoli de dans in Romania care desfasoara mai multe module combinate de Incepatori/Intermediari/Avansati chiar si cu 40-50 participanti intr-o singura sala, aceste conditii neavand nicio legatura cu etica si cu fair-play-ul fata de clientii vizati
 4. O Scoala serioasa va asigura intotdeauna urmatoarele conditii minimale: oglinzi, parchet special de dans si nu gresie, 2 vestiare de schimb ( chei fete+ chei baieti ), 2 grupuri sanitare ( fete+baieti ), sistem propriu de incalzire ( centrala termica ), sistem propriu de ventilatie si de conditionare a aerului, sistem audio, sistem de supraveghere video montat la intrarea in spatiul salii de dans ( instalat strict in vederea interzicerii accesului „musafirilor nepoftiti” )
 5. In final, va recomandam ca in momentul achizitionarii unui Abonament sa puneti in balanta deciziei de cumparare atat avantajele cat si dezavantajele alegerii unui furnizor. Nu de putine ori, clientii aleg o Scoala de dans in detrimentul alteia luand in considerare strict aspectul financiar. Este cunoscut faptul ca un Abonament mai scump include mult mai multe facilitati si servicii acordate clientilor, iar un tarif aflat cu mult sub media pretului pietei ascunde de cele mai multe ori o calitate necorespunzatoare a ofertei furnizate. In cele mai multe cazuri calitatea superioara a unui serviciu prestat se reflecta intr-un cost mai ridicat al unui Abonament, dar dumneavoastra stiti ca astfel aveti cele mai mari sanse sa obtineti satisfactia deplina