Adulti Incepatori Salsa & Bachata

salsa-bachata-incepatori

Alegand serviciile Scolii LATINO TIME nu veti face altceva decat sa scoateti in evidenta faptul ca sunteti intotdeauna interesat in obtinerea calitatii maxime.
„LATINO TIME este locul ideal unde BUCURESTIUL invata sa DANSEZE!”
” In cazul in care o persoana este nemultumita de calitatea serviciilor noastre, atunci Scoala LATINO TIME garanteaza in mod public restituirea integrala a contravalorii Abonamentului achizitionat. Procedand astfel, dorim sa va asiguram de seriozitatea si profesionalismul Echipei noastre care are ca prim obiectiv indeplinirea asteptarilor si dorintelor dumneavoastra. „

 

 

Program LUNI-VINERI

Grupa 21* ADULTI INCEPATORI Grupa 26* ADULTI INCEPATORI
 locuri disponibile
(grupa in formare)
 locuri disponibile
(cu incepere imediata)
Marti si Joi
orele 21.30-22.30
Vineri
orele 19.00-21.00
SALSA, BACHATA
STANDARD: 8 SEDINTE/ 1 LUNA = 150 LEI/ 1 PERSOANA  


PROMO: 16 SEDINTE/2 LUNI = 250 LEI/1 PERSOANA

STANDARD: 4 SEDINTE/ 1 LUNA = 150 LEI/ 1 PERSOANA  


PROMO: 8 SEDINTE/2 LUNI = 250 LEI/1 PERSOANA

Program WEEKEND

Grupa 27* ADULTI INCEPATORI Grupa 28* ADULTI INCEPATORI Grupa 29* ADULTI INCEPATORI
 0 locuri disponibile
(grupa inchisa)
 0 locuri disponibile
(grupa inchisa)
 0 locuri disponibile
(grupa inchisa)
Sambata si Duminica
orele 12.30-13.30
Sambata si Duminica
orele 16.00-17.00
Vineri
orele 20.30-22.00
SALSA, BACHATA
STANDARD: 8 SEDINTE/ 1 LUNA = 150 LEI/ 1 PERSOANA  


PROMO: 16 SEDINTE/2 LUNI = 250 LEI/1 PERSOANA

STANDARD: 8 SEDINTE/ 1 LUNA = 175 LEI/ 1 PERSOANA  


PROMO: 16 SEDINTE/2 LUNI = 300 LEI/1 PERSOANA

VIP: 4 SEDINTE/ 1 LUNA = 150 LEI/ 1 PERSOANA  


PROMO: 8 SEDINTE/2 LUNI = 250 LEI/1 PERSOANA

Formular inscriere pentru cursurile de dans Adulti Incepatori Kizomba

* indicates required field

CURS ADULTI INCEPATORI 

(Grupele 21,27,28 -Varianta unei lectii cu durata de 60 min.)

In cadrul acestor Grupe de Incepatori, lectia de dans este structurata in trei mari momente: 1. incalzirea fizica ( 10 min. ), 2. aprofundarea unui stil de dans regasit in structura cursului ( 50 min. ) .

Un modul complet de Incepatori dureaza in medie 2 luni, acest lucru depinzand de urmatoarele aspecte: frecventa participarii cursantului, viteza asimilarii informatiilor, precum si de abilitatea naturala a fiecaruia dintre participanti de a acumula anumite deprinderi ( tehnice+teoretice ).

Modulul de Incepatori se poate aprofunda si pe o perioada de 3-4 luni, acest lucru fiind valabil atat in cazul in care cursantul nostru are o rata a prezentei extrem de scazuta ( sub 50% ), cat si in situatia in care nu indeplineste anumite criterii de natura tehnica, acestea din urma fiind absolut necesare catre accederea catre un nivel superior.

Pe masura ce cursantul nostru reuseste sa treaca prin cele 2 stiluri de dans, atunci acesta va primi recomandarea personala a instructorului de a evolua catre nivelul superior.

In primele 4 saptamani, evolutia cursantilor nostri este mai lenta, dar fireasca in acelasi timp, intrucat in aceasta perioada vor invata pentru prima data pasii si elementele de baza introduse. Ulterior, pe masura ce acestia vor intra in rotatiile ciclului, putem afirma cu toata certitudinea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Astfel, putem garanta ca participantii Scolii noastre vor reusi sa puna in aplicare toate cunostintele acumulate in timpul desfasurarii unui Curs de Incepatori.

Un avantaj enorm il reprezinta faptul ca instructorii Scolii de dans LATINO TIME vor prelua un cursant de la nivelul de baza ( Incepatori ), urmand a continua traseul pregatirii pe celelalte nivele superioare cu acelasi instructor. Astfel, se asigura o continuitate pentru fiecare cursant in parte, intrucat un singur instructor va identifica si imbunatati majoritatea deficientelor participantului.

 

INFORMATII INSCRIERI ADULTI INCEPATORI SALSA & BACHATA

*** Cursurile aferente GRUPELOR de ADULTI INCEPATORI se adreseaza celor care nu au mai participat in cadrul unor lectii de dans, cat si acelor participanti care au mai luat lectii de dans, dar care in acelasi timp au uitat informatiile primite pe parcursul desfasurarii unui modul de INCEPATORI. In acest moment, aprox. 90% din totalul locurilor alocate Grupelor noastre sunt rezervate, estimand ca in cateva zile vom epuiza toate optiunile disponibile. De aceea, va recomandam ca rezervarea locului sa fie facuta in cel mai scurt timp, astfel incat sa aveti garantia blocarii imediate a alegerii facute.

*** In aceasta perioada, locul rezervat se valideaza in cel mai scurt timp  in cazul in care Abonamentul persoanei inscrise se achita in numerar la sediul nostru sau prin transfer bancar/Internet Banking (online), intrucat avem parte de numeroase solicitari. Procedand in acest mod, aveti garantia ca locul solicitat se va bloca instant, fara a mai avea grija ca locul se poate ocupa de catre o alta persoana.

Datele bancare in vederea efectuarii viramentului sunt: SC LATINO TIME SRL, CUI-17045171, CONT IBAN: RO60RZBR 00000 60005930475, Banca:Raiffeisen Bank, Ag. Romana. La rubrica „descriere plati” va rugam sa specificati numele participantului inscris, precum si Nr. Grupei alese.

*** Recomandam tuturor celor care doresc sa inceapa un curs de dans ( Nivel INCEPATORI ) sa completeze FORMULARUL DE INSCRIERE regasit pe acest site, astfel incat sa putem valida in timp util toate locurile solicitate.

Ulterior, rezervarile dumneavoastra vor fi confirmate de catre managementul Scolii de dans „LATINO TIME” in max. 24 ore de la data completarii FORMULARULUI DE INSCRIERE.
Astfel, locurile dumneavoastra vor fi blocate provizoriu timp de 2 zile calendaristice de la data primirii confirmarii noastre, recomandandu-va ca in acest interval sa veniti la sediul Scolii de dans „LATINO TIME” ( PROGRAM DE LUCRU CU CLIENTII la sediul situat in Str Oltarului, Nr 6 : LUNI si MIERCURI, orele 17.30-21.30; MARTI si JOI, orele 17.30-21.30; SAMBATA si DUMINICA, orele 11,30-16,30 ) in vederea achitarii contravalorii abonamentelor solicitate.

*** In situatia in care estimati ca nu puteti veni la sediul nostru, atunci va punem la dispozitie varianta achitarii abonamentului solicitat prin virament bancar sau online, avand rugamintea sa ne contactati telefonic inaintea completarii viramentului. Alegand aceasta optiune aveti garantia ca locul solicitat de dumneavoastra se va bloca instant.

 

MENTIUNI ADMINISTRATIVE

1. Rezervarea unui loc in cadrul unei grupe se face completand cu atentie Formularul de Inscriere sau sunand la unul din cele 2 numere de contact regasite pe acest site ( 0726.718.293/ 0746.138.718 ). Aceasta rezervare este facuta cu titlu provizoriu si are o valabilitate de 2 zile calendaristice de la data completarii formularului de inscriere, timp in care va rugam sa veniti la sala noastra de dans in vederea achitarii contravalorii abonamentului dorit/ abonamentelor dorite. Astfel, rezervarea locului solicitat este confirmata si asigurata pe toata perioada regasita in abonamentul achizitionat.
2. Abonamentul achizitionat este nominal ( numai dumneavoastra sau titularul mentionat poate beneficia de sedintele cuprinse in abonamentul procurat ).
3. Sedintele la care nu ati putut ajunge sunt nereportabile si nu pot fi recuperate in cadrul unor alte zile de desfasurare si intervale orare.
4. Va informam ca inainte de inceperea unui curs de dans, dumneavoastra ne veti confirma faptul ca sunteti sanatos si apt din punct de vedere fizic pentru a urma un curs de dans.
5. Accesul in sala de dans se va face cu aprox. 10-15 minute inainte de inceperea propriu-zisa a lectiei, astfel incat sa se evite aglomerarea salii si a vestiarelor de schimb.
6. Va rugam sa nu folositi in timpul desfasurarii cursului de dans aparatele de fotografiat sau camerele video in scopul inregistrarii imaginilor/ explicatiilor instructorilor nostri.

ATUURILE NOASTRE

Instructorii nostri sunt autorizati de catre Federatia Romana de Dans Sportiv si au o experienta de min. 10 ani in domeniu, fapt menit sa demonstreze inca o data nenumaratele avantaje de care dispuneti in pregatirea dumneavoastra in cadrul cursurilor organizate de catre Scoala de dansuri "LATINO TIME" ( un instructor lucreaza cu max. 12 persoane ) .
Va amintim ca exista si posibilitatea pregatirii individuale alaturi de un instructor, putand invata si exersa in cadrul acestor sedinte particulare coregrafiile dansurilor preferate ( costul unei astfel de sedinte de 90 minute fiind de 200 RON/1 cuplu ).
In cele 90 de minute, veti invata pasii si coregrafiile celor mai cunoscute dansuri, bucurandu-va de compania colegilor dar si de atmosfera deosebita regasita in cadrul scolii noastre.
Scoala de dansuri "LATINO TIME" va pune la dispozitie chiar si CURSURILE DE DANS VIDEO in format DVD ( Pachet 4 volume, Durata Totala=8 ore 24 minute, 138 FIGURI, Nivel Incepatori si Avansati , Stilurile de dans LATINO si de SOCIETATE ), astfel incat sa va asigurati si o baza teoretica extrem de consistenta. De asemenea, va informam ca numai clientii nostri au posibilitatea procurarii acestor DVD-uri la un tarif promotional de 130 RON pentru pachetul de 4 DVD-uri, beneficiind astfel o reducere substantiala fata de achizitionarea separata a volumelor noastre.
Mai mult, in timp aveti posibilitatea sa faceti trecerea in cadrul unei grupe de intermediari/ coregrafie, beneficiind totodata de oportunitatea invatarii unor coregrafii mult mai complexe.

Avantajele LATINO TIME in raport cu celelalte Scoli de dans din Bucuresti

1. Pozitionarea centrala a salii de dans ( Zona: Calea Mosilor-Mihai Eminescu ) ;
2. Instructajul deosebit oferit de catre instructorii nostri ( Adulti+ Copii ) ;
3. Pretul optim al cursului de dans in raport cu serviciile si conditiile oferite ;
4. Scoala noastra admite un numar de 12 participanti regasiti la fiecare din grupele noastre ;
5. Integrarea totala a serviciilor noastre, avand in portofoliul nostru: Lectii de dans in grup ( Adulti+Copii ), Lectii de dans in sistem individual ( Adulti ), Lectii de dans in format DVD ( 4 VOLUME INCEPATORI si AVANSATI,detaliile complete le puteti accesa in cadrul sectiunii MAGAZIN ONLINE/COMENZI DVD ), Lectii de dans pentru salariatii diverselor companii ( la sediul nostru si la sediul companiilor ), Show-uri Artistice aferente unor evenimente deosebite ;
6. Conditiile si dotarile deosebite regasite de fiecare data in incinta salii noastre ( sistem de ventilatie si de conditionare a aerului, oglinzi, parchet special de dans, mobilier modern recent achizitionat, sistem audio performant, centrala termica proprie, vestiare de schimb cu cheie+ grupuri sanitare individualizate ( fete+baieti), sistem de alarma si de monitorizare anti-efractie BGS, camere video montate la intrarea in locatia noastra, botosi din polietilena de unica folosinta destinati mentinerii igienei si a curateniei in spatiul nostru, apa plata+paharele din plastic puse la dispozitia tuturor clientilor nostri in mod gratuit pe toata perioada derularii colaborarii noastre ;
7. Estetica si designul deosebit care personalizeaza spatiul nostru, salile noastre regasindu-se in topul celor mai frumoase Scoli de dans din Bucuresti.

RECOMANDARI

1. O Scoala serioasa va furniza intotdeauna in momentul inscrierii dumneavoastra o dovada legala prin care sa se confirme faptul ca ati achizitionat un Abonament. Aceasta consta numai in eliberarea unui bon fiscal, sau a unei chitante fiscale. In cazul in care o anumita Scoala de dans nu va poate elibera aceste documente fiscale, atunci va recomandam sa renuntati la achizitionarea abonamentului solicitat, intrucat aceasta Scoala de dans functioneaza ILEGAL. Cartonasul viu colorat eliberat de catre unele Scoli de dans nu constituie in niciun mod o dovada legala prin care sa se confirme seriozitatea functionarii acesteia.
2. O Scoala orientata strict catre dorintele dumneavoastra nu va admite niciodata un numar mai mare de 15 persoane in cadrul unei grupe. In situatia in care se depaseste acest prag optimal, atunci veti concluziona cu siguranta faptul ca singurul interes al acestei Scoli este obtinerea PROFITULUI, in locul indeplinirii asteptarilor dumneavoastra.
3. O Scoala respectabila nu admite desfasurarea mai multor grupe pozitionate in cadrul unui singur interval orar, intrucat aceasta strategie contravine intereselor dumneavoastra. Sunt destule Scoli de dans in Romania care desfasoara mai multe module combinate de Incepatori/Intermediari/Avansati chiar si cu 40-50 participanti intr-o singura sala, aceste conditii neavand nicio legatura cu etica si cu fair-play-ul fata de clientii vizati.
4. O Scoala serioasa va asigura intotdeauna urmatoarele conditii minimale: oglinzi, parchet special de dans si nu gresie, 2 vestiare de schimb ( chei fete+ chei baieti ), 2 grupuri sanitare ( fete+baieti ), sistem propriu de incalzire ( centrala termica ), sistem propriu de ventilatie si de conditionare a aerului, sistem audio, sistem de supraveghere video montat la intrarea in spatiul salii de dans ( instalat strict in vederea interzicerii accesului "musafirilor nepoftiti" ).
5. In final, va recomandam ca in momentul achizitionarii unui Abonament sa puneti in balanta deciziei de cumparare atat avantajele cat si dezavantajele alegerii unui furnizor. Nu de putine ori, clientii aleg o Scoala de dans in detrimentul alteia luand in considerare strict aspectul financiar. Este cunoscut faptul ca un Abonament mai scump include mult mai multe facilitati si servicii acordate clientilor, iar un tarif aflat cu mult sub media pretului pietei ascunde de cele mai multe ori o calitate necorespunzatoare a ofertei furnizate. In cele mai multe cazuri calitatea superioara a unui serviciu prestat se reflecta intr-un cost mai ridicat al unui Abonament, dar dumneavoastra stiti ca astfel aveti cele mai mari sanse sa obtineti satisfactia deplina.